Το λίπος και η χοληστερίνη των Πασχαλινών εδεσμάτων Τα κλασσικά εδέσματα, η μαγειρίτσα, το τσουρέκι, το κοκορέτσι, τα κόκκινα αυγά, τα κουλούρια του Πάσχα, προκαλούν ανησυχία κάθε χρόνο στους ασθενείς λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε θερμίδες, χοληστερίνη και κορεσμένα λιπαρά οξέα. Ενδεικτικά, ανά εκατό γραμμάρια, η μαγειρίτσα αυγολέμονο έχει 200 θερμίδες, 15 γραμμάρια λίπος […]
from Εναλλακτική Δράση http://ift.tt/2oEMgiQ
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου