Το σταφύλι είναι ο βρώσιμος καρπός του αμπελιού, επίσης γνωστός ως Vitis vinifera, που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. Συγκεκριμένα, ο καρπός αυτός αποτελεί υποπροϊόν της διαδικασίας παραγωγής κρασιού. Το σταφύλι έχει σπουδαία οφέλη, ειδικά όσον αφορά στην πρόληψη παθήσεων, όπως αρτηριοσκλήρυνση, υπέρταση, πρήξιμο μετά από τραυματισμό, έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο. […]
from Εναλλακτική Δράση http://ift.tt/2FVjnIn
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου