Αυτή η συνταγή για μπισκότα χρησιμοποιεί το μέλι ως το μόνο γλυκαντικό και απαλά καβουρδισμένα αμύγδαλα για να αντικαταστήσει το βούτυρο που βρίσκουμε σε παρόμοια μπισκότα, ειδικά του εμπορίου. Μια ελαφριά γεύση βουτύρου αναμιγμένη με μέλι στη γέμιση προσφέρει στα μπισκότα μια πλούσια γεύση χωρίς πολλά κορεσμένα λιπαρά. Υλικά – 1 κούπα ολόκληρα αμύγδαλα, ψημένα […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2JGkJIJ
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου