Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε το 2015 αυτό που όλοι λίγο πολύ είχαμε υποπτευθεί: Τα επεξεργασμένα κρέατα και κυρίως τα αλλαντικά, όπως το μπέικον, τα λουκάνικα και το ζαμπόν, ανήκουν πια στη μακριά λίστα των καρκινογόνων ουσιών, αφού αποδείχτηκε πως αυξάνουν τις πιθανότητες εκδήλωσης ορθοκολικού καρκίνου κατά 18%. Από τότε, η επιστημονική κοινότητα έχει συνδέσει […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2mxy9co
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου