Η διεθνής επιστημονική κοινότητα και η κοινή πεποίθηση πια συμφωνούν ότι είναι καλύτερα να αποφεύγουμε τα γαλακτοκομικά προϊόντα με πολλά λιπαρά λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένα λιπαρά. Μια νέα έρευνα όμως ήρθε να ταράξει τα νερά, αμφισβητώντας αυτούς τους ισχυρισμούς. Σύμφωνα με τον Dariush Mozaffarian, καθηγητή του τμήματος Διατροφολογίας και πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Tufts […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2vthZFP
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου