Το αλεύρι από ρεβίθι αποτελεί βασικό συστατικό της Ινδικής κουζίνας εδώ και αιώνες. Είναι ένα πολυχρηστικό όσπριο με ήπια, ιδιαίτερη γεύση. Το αλεύρι ρεβιθιού μπορεί να φτιαχτεί εύκολα στο σπίτι και πρόσφατα έχει γίνει αρκετά δημοφιλές ως εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν να καταναλώνουν γλουτένη. 6 οφέλη του ρεβιθάλευρου που θα σας πείσουν να […]
from Εναλλακτική Δράση http://bit.ly/2JlLscq
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου