Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το φαγητό και οι τροφές χρειάζονται διαφορετική συντήρηση και μεγαλύτερη προσοχή. Όπως αναφέρει ο ΕΦΕΤ: «η αύξηση της θερμοκρασίας η οποία επιταχύνει την αλλοίωση των τροφίμων, η εποχιακή λειτουργία ορισμένων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και η αυξημένη ζήτηση, λόγω μεγάλου αριθμού τουριστών, αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την ασφάλεια των τροφίμων». Αυτό σημαίνει […]
from Εναλλακτική Δράση http://bit.ly/2X2Hmx2
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου