Τα αντικολλητικά σκεύη, τα αλουμινένια, ακόμα και εκείνα που περιέχουν χαλκό έχουν ενοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της τάσης τους να αφήνουν υπολείμματα χημικών ουσιών και μετάλλων στο φαγητό. Εδώ εξετάζουμε ορισμένα δημοφιλή είδη μαγειρικών σκευών, αλλά και τι χρειάζεται να γνωρίζουμε από το πεδίο της επιστήμης ώστε να επιλέγουμε σωστά τα σκεύη που χρησιμοποιούμε […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/30PLhel
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου