Το βιβλίο «Απλά και διαφορετικά» που κρατάτε στα χέρια σας είναι το πρώτο βιβλίο του Γιώργου Ευγενειάδη και περιέχει 20 συνταγές αρτοζαχαροπλαστικής. Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συγγραφέας δεν είναι ούτε chef ούτε έχει σπουδάσει σε κάποια σχολή μαγειρικής. Πώς αποφάσισε λοιπόν να γράψει ένα βιβλίο μαγειρικής; Ο Γιώργος Ευγενειάδης σπούδασε Τεχνολογία και Επιστήμη […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2SjBrPI
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου