Δύο καναδοί επιστήμονες από το πεδίο της διατροφολογίας δημιούργησαν ένα υγιεινό υποκατάστατο του φοινικέλαιου. Η εφεύρεσή τους αναπαράγει τη διαδικασία που το σώμα χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει τριγλυκερίδια και μπορεί να διατηρήσει τα υγρά φυτικά λίπη σε στέρεη μορφή σε θερμοκρασία δωματίου – το βασικό πλεονέκτημα του φοινικέλαιου. Το έλαιο των ερευνητών θα μπορούσε να […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2VedMlP
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου