Αν και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σαν λαχανικό στην κουζίνα μας, μελέτες αποδεικνύουν ότι η αγκινάρα αποτελεί μία από τις πιο θρεπτικές και υγιεινές τροφές, αφού εκτός από νοστιμάδα, προσθέτει φαρμακευτικές ιδιότητες στο φαγητό μας. Η αγκινάρα λοιπόν είναι ένα πολυετές λαχανικό και η ρίζα της είναι πασαλώδης, προχωρώντας βαθιά στο έδαφος. Από το φυτό, […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2M9Gq6v
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου