Το CHEESEBOOST είναι το δημιούργημα των περήφανων Δημήτρη-Ιωάννη Κασαρτζιάν και Γεώργιου Καρανάσιου και ήρθε να φέρει την επανάσταση στο πολύτιμο επάγγελμα της τυροκομίας. Οι τελειόφοιτοι φοιτητές της Φαρμακευτικής σχολής με τη βοήθεια του καθηγητή τους Κωνσταντίνου Πουλά και της εταιρίας Θύρατρον δημιούργησαν μια επαναστατική τεχνολογία, με την οποία οι τυροκόμοι μπορούν να αυξήσουν την ποσότητα […]
from Εναλλακτική Δράση http://bit.ly/2JpFuHA
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου