Μια νέα έρευνα βοτανολόγων βιολόγων από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ υποδεικνύει ότι ορισμένα φυτοχημικά συστατικά τροφίμων και ποτών μπορούν να εμποδίσουν σημαντικά την ικανότητα πολλαπλασιασμού του SARS-CoV-2. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι συστατικά από το πράσινο τσάι, από δύο είδη στρογγυλόφυλων σταφυλιών, από τη σκόνη κακάο και τη μαύρη σοκολάτα έχουν την ικανότητα να […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2VQcHAW
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου