Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Έρευνα: 4 συστατικά τροφών που μπορεί να βοηθούν στην εξουδετέρωση του κορονοϊού

Μια νέα έρευνα βοτανολόγων βιολόγων από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ υποδεικνύει ότι ορισμένα φυτοχημικά συστατικά τροφίμων και ποτών μπορούν να εμποδίσουν σημαντικά την ικανότητα πολλαπλασιασμού του SARS-CoV-2. Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι συστατικά από το πράσινο τσάι, από δύο είδη στρογγυλόφυλων σταφυλιών, από τη σκόνη κακάο και τη μαύρη σοκολάτα έχουν την ικανότητα να […]

Εναλλακτική Δράση



from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2VQcHAW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου