Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Οδηγίες για τη διατήρηση της βιταμίνης C στα τρόφιμα κατά την επεξεργασία τους

Οδηγίες για τη διατήρηση της βιταμίνης C Η βιταμίνη C είναι απο τις ΛΙΓΟΤΕΡΟ σταθερές βιταμίνες κατά την επεξεργασία των φρούτων και λαχανικών μας, καθώς μπορεί να οξειδωθεί άμεσα απο το ατμοσφαιρικό οξυγόνο, ενώ επίσης διαλύεται πολύ εύκολα στο νερό με το οποίο είτε πλένουμε, είτε μαγειρεύουμε τα λαχανικά! Διαβάστε επίσης από τον Σάββα Τσανασίδη […]

Σάββας Τσανασίδης



from Εναλλακτική Δράση http://ift.tt/2lWCZxd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου