Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Δυσανεξία στη γλουτένη: Οι διαφορές με το “σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου” και τα σημάδια που μας προειδοποιούν

Τα τελευταία χρόνια, καθώς οι έρευνες για το συγκεκριμένο ζήτημα πληθαίνουν. γίνεται ολοένα και περισσότερο λόγος για τη δυσανεξία στη γλουτένη. Τα προϊόντα που την περιέχουν είναι πολλά και αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής μας διατροφής (σιτάρι, κριθάρι κλπ). Πλέον, με την εξέλιξη του ευρύτερου κλάδου της τεχνολογίας τροφίμων και όχι μόνο, παρατηρούμε πως οι […]

Editorial Team



from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/3cXxdbS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου