Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Ποιες είναι οι συχνότερες αιτίες της τροφικής δηλητηρίασης και οι τροφές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Δεκάδες μικρόβια προκαλούν τροφική δηλητηρίαση. Όμως, κάποια από τα πιο κοινά είναι η σαλμονέλα και ο νοροϊός. Η Escherichia coli είναι λιγότερο συχνή, αλλά προκαλεί σοβαρότερα συμπτώματα. 6 τροφές με μεγαλύτερη επικινδυνότητα για τροφική δηλητηρίαση Κάθε μολυσμένη τροφή μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση, αν και ορισμένες τροφές είναι περισσότερο επικίνδυνες από τις άλλες να μολυνθούν. […]

Εναλλακτική Δράση



from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2VqypKG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου