Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Φυτικά υποκατάστατα του αυγού: Οι επιλογές που έχουμε στη μαγειρική

Το πολυχρηστικό αυγό έχει αποκτήσει βασική θέση στην κουζίνα μας για πολλούς καλούς λόγους. Στη μαγειρική, βοηθούν στην ομογενοποίηση των συστατικών και αποτελούν κλασική επιλογή για πρωινό. Αν όμως ακολουθείτε χορτοφαγική διατροφή ή απλά θέλετε να περιορίσετε την κατανάλωσή τους για διάφορους λόγους υγείας, μπορεί να δυσκολεύεστε κατά την πραγματοποίηση των συνταγών. Όμως, χρειάζεται να […]

Εναλλακτική Δράση



from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/33f4BVi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου