Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ποιες είναι οι συχνότερες αιτίες της τροφικής δηλητηρίασης και οι τροφές με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα

Δεκάδες μικρόβια προκαλούν τροφική δηλητηρίαση. Όμως, κάποια από τα πιο κοινά είναι η σαλμονέλα και ο νοροϊός. Η Escherichia coli είναι λιγότερο συχνή, αλλά προκαλεί σοβαρότερα συμπτώματα. 6 τροφές με μεγαλύτερη επικινδυνότητα για τροφική δηλητηρίαση Κάθε μολυσμένη τροφή μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση, αν και ορισμένες τροφές είναι περισσότερο επικίνδυνες από τις άλλες να μολυνθούν. […]

Εναλλακτική Δράση



from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/3nrHUGE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου