Το γαρύφαλλο είναι ένα σκούρο καφέ, αρωματικό μπαχαρικό που προσθέτει γεύση σε τροφές και ποτά. Μία γενναία ποσότητα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ενδυναμωτική, αλλά μια μικρή ποσότητα ενισχύει και απογειώνει τη γεύση ενός πιάτου. Συνηθίζουμε να το προσθέτουμε σε κρέατα, σούπες, λαχανικά, κέικ και ροφήματα. Το άρωμα του γαρύφαλλου γίνεται πιο διακριτό στο έλαιό του. […]
from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2OEF8At
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου