Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Τα αμύγδαλα μειώνουν τη χοληστερίνη και τον κίνδυνο καρδιαγγειακών νόσων

Υπάρχουν πολλές τροφές, οι οποίες συνδυαστικά διατηρούν τη χοληστερίνη του οργανισμού μας σε υγιή επίπεδα και οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο διαιτολόγιο που προτείνουν οι γιατροί. Όμως, υπάρχει ένας συγκεκριμένος ξηρός καρπός, που από μόνος του μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών από αυξημένη χοληστερίνη• μάλιστα, είναι και από τους πιο νόστιμους. Τα αμύγδαλα είναι σύμφωνα με πρόσφατη […]

Εναλλακτική Δράση



from Εναλλακτική Δράση http://bit.ly/2MeydgM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου