Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Τόφου: Πώς παράγεται και ποια είναι τα οφέλη του στην υγεία μας

Αποτελεί παράγωγο της σόγιας, θα λέγαμε ότι είναι η στερεοποιημένη μορφή πρωτεΐνης της σόγιας. Παρασκευάζεται περίπου όπως και το τυρί• απλά το ρόλο του γάλακτος τον παίρνει εδώ ένα λευκό παχύρρευστο υγρό που βγάζουν οι σπόροι σόγιας όταν μουλιάζουν. Ποια είναι η προέλευσή του; Όπως και με τις περισσότερες τροφές από σόγια, το τόφου προέρχεται […]

Εναλλακτική Δράση



from Εναλλακτική Δράση https://ift.tt/2uJA1Gn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου