Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Οι 20 σημαντικότερες αντιοξειδωτικές τροφές

Τα αντιοξειδωτικά είναι ενώσεις ή ουσίες που περιέχονται φυσιολογικά σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά. Μπορεί να έχετε ακούσει για τις φλαβανόλες στη σοκολάτα, τη ρεσβερατρόλη στο κόκκινο κρασί, το λυκοπένιο στις ντομάτες ή το β-καροτένιο στα καρότα. Αυτοί είναι όλοι διαφορετικοί τύποι αντιοξειδωτικών. Δουλεύουν για την προστασία των κυττάρων από βλάβες που προκαλούνται από την […]

Κάλλια Γιαννιτσοπούλου



from Εναλλακτική Δράση http://ift.tt/2EjpUbM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου