Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Γλυκοπατάτες: Διατροφική αξία, οφέλη και κίνδυνοι για την υγεία

Η γλυκοπατάτα αποτελεί ένα εξαιρετικά γευστικό και θρεπτικό λαχανικό. Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, βιταμίνη Β5, B6, θειαμίνη, νιασίνη, ριβοφλάνη και καροτενοειδή που δικαιολογούν το πορτοκαλί της χρώμα. Επιπλέον, δεν περιέχει λιπαρά, έχει σχετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (άρα είναι κατάλληλη για υπερτασικά άτομα) και έχει λιγότερες θερμίδες από τις λευκές πατάτες παρόλο που έχει περισσότερη […]

Κάλλια Γιαννιτσοπούλου



from Εναλλακτική Δράση http://ift.tt/2Ffb7iB
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου